Pravila privatnosti

Privatnost

Svi podaci pohranjeni na ovoj stranici su u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR). 

Web sjedište Projekt Povrtnjak (dalje u tekstu Projekt Povrtnjak) poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, Projekt Povrtnjak neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Projekt povrtnjak može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja web sjedišta (isključivo podaci o računalu i podaci o internet provideru). Ove podatke Projekt Povrtnjak koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.

Projekt povrtnjak se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila web sjedišta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Niti jedan podatak nije pohranjen automatski i bez Vaše privole.

Kolačići

Projekt povrtnjak koristi nužne analitičke kolačiće, kako bismo omogućili pojedine tehničke značajke poput analitike i na taj način osigurali pozitivno korisničko iskustvo, te poboljšali kvalitetu i sadržaj ponudenih usluga.

Kolačić je informacija spremljena na vaše računalo pomoću koje web mjesto pamti vaše radnje i postavke. Kolačići obično spremaju vaše postavke za web stranicu kao što su preferirani jezik ili adresa. Svaki put kada otvorite neku stranicu, web poslužitelj može pročitati vrijednosti koje je ranije spremio u kolačićima, a u internet preglednicima možete brisati svoje kolačiće i upravljati postavkama spremanja kolačića.

Kako možete sami upravljati postavkama u pojedinim preglednicima saznajte na sljedećim poveznicama:

Firefox: https://support.mozilla.org/hr/kb/Kola%C4%8Di%C4%87i
Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=hr

Vaša e-mail adresa

Osobni podaci mogu biti korišteni za postavljanje komentara na tekst. Dakle, Vaše ime i prezime, kao i E-mail pošta biti će korišteni isključivo za ostavljanje kometara na stranici te za stupanje u kontakt s Vama ako se odlučite postaviti mi neki upit, kako bih Vam na isti mogla odgovoriti.

Newsletter

Web sjedište  dtkale.mojweb.com pohranjuje vaše e-mail adrese i ostale podatke koje ste dobrovoljno dali prilikom upisa u neke od naših newsletter lista. Web sjedište koristi vaše e-mail adrese za slanje newslettera putem newsletter management softvera, i to samo onih za koji ste se prijavili da ga želite primati u vaš elektronički sandučić.

Ispisivanje s newslettera

Vi se možete ispisati iz newsletter liste u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga bez ikakve nelagode ili grižnje savjesti. U slučaju bilo kakav tehnički problem pri ispisivanju iz newsletter liste, ne oklijevajte nas kontaktirati putem e-maila projektpovrtnjak@gmail.com u bilo koje doba i mi ćemo vas odmah ispisati iz newsletter liste ako to sami ne uspijete putem ponuđenih linkova za ispis. Poželite li opet biti našim newsletter pretplatnikom to uvijek možete učiniti ispunjavajući formu na ovom web sjedištu.

Vaša prava

Vaše podatke neće dobiti niti jedna privatna ili pravna osoba osim zahtjeva koji dolaze od strane državnih institucija.

Sadržaj i linkovi na web sjedištu dtkale.mojweb.com.hr ponekad vas mogu odvesti na druga internet mjesta koja nisu u vlasništvu navedene stranice. Prethodno spomenuta inernet mjesta imaju vlastita pravila o privatnosti te dtkale.mojweb.com.hr ne odgovara za njihov sadržaj.

Također, brisanje Vaših podataka sa stranice dtkale.mojweb.com.hr možete zatražiti slanjem zahtjeva na projektpovrtnjak@gmail.com.

Instagram i Facebook stranica Projekt Povrtnjak ponekad će raditi darivanja. Ukoliko želite sudjelovati u darivanju, Vaši podaci odnosno ime  i prezime biti će korišteni u svrhu darivanja. Što znači da sudjelovanjem prihvaćate objavu svoga imena i prezimena na navedenim stranicama te u svrhu slanja nagrade koja je bila predmet darivanja na Vašu adresu.